6 website boleh dijadikan Inspirasi web design

6 website boleh dijadikan Inspirasi web design

#1 WebDesign Inspiration

Salah satu laman pertama yang akan pergi apabila  memerlukan beberapa inspirasi reka bentuk laman web adalah WebDesign Inspiration. Laman web yang dipaparkan dalamWebDesign Inspiration adalah pelbagai dan boleh disusun berdasarkan industri, jenis, dan warna.

#2 Template Monster

mungkin merasa aneh untuk mendapatkan inspirasi reka bentuk laman web dari laman web yang menjual reka bentuk yang telah dibina, tetapi Template Monster adalah tempat yang bagus untuk mendapatkan idea yang berbeza tentang bagaimana kandungan dan design. Anda boleh melihat template berdasarkan platform, industri, dan ciri.

#3 CSS Nectar

CSS Nectar adalah satu lagi galeri  untuk menyemak apabila mencari inspirasi reka bentuk laman web. Laman web yang dipilih dinilai berdasarkan reka bentuk, pengekodan, dan kreativiti dan boleh disusun mengikut warna, ciri, negara, dan kategori.

#4 Awwwards

Seperti CSS Nectar, Awwwards mempunyai sistem penarafan  laman web Mereka juga menawarkan analisis yang lebih mendalam mengenai websites dan membolehkan pengguna memberi komen mengenai reka bentuk. websites-websites yang dipaparkan di sini sesuai untuk inspirasi  moden.

#5 Best Website Gallery

Apa yang saya sukai mengenai Best Website Gallery adalah keupayaan untuk melihat  skrin halaman (screenshots)  dalaman pandangan terperinci bagi setiap laman web.

#6 siteInspire

Apa yang saya suka tentang siteInspire adalah keupayaan untuk menyusun mengikut platform website dibina.

 

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Hubungi Kami Untuk sebarang Pertanyaan

FIND US ON GOOGLE MAPS

KAJANG OFFICE:
Jalan Reko Sentral 1, 43000 Kajang, Selangor

TECHNOLOG PARTNER

Google, Facebook, Bing, Microsoft .NET, PHP, Apache, Alexa, Moz, Semrush, Wordpress, Laravel, Node.JS, React Native, Android, Apple,

Contact Us At

Phone: 0175554451

Email Us At

Email: hi@rekaweb.my

© 2019 Rekaweb Web Design & SEO Agency . All rights reserved.

Term and Condition | Privacy Policy