Perkhidmatan Kit Akaun Facebook tidak lagi tersedia mulai bulan Mac

Perkhidmatan Kit Akaun Facebook tidak lagi tersedia mulai bulan Mac

Bermula pada bulan Mac tahun depan, Facebook tidak akan lagi menawarkan Kit Akaun produk masuk aplikasi. Untuk memberi pemaju dan rakan kongsi Facebook yang berharga dengan masa yang mencukupi untuk mempersiapkan perubahan, penolakan akan berlaku dalam pelbagai fasa:

9 September 2019: Kit Akaun akan berhenti mengintegrasikan dengan aplikasi baru. Pengintegrasian yang sedia ada akan terus berfungsi dengan normal.
9 Disember 2019: Jika anda menggunakan SMS sebagai cara untuk mengesahkan nombor telefon, had SMS harian akan dikurangkan kepada maksimum 1,000 mesej setiap ID aplikasi setiap hari.
9 Mac, 2020: Kit Akaun tidak lagi tersedia untuk pemaju dan rakan kongsi.
Jun 2020: Pemaju dan rakan kongsi akan mempunyai sehingga tarikh ini untuk mendapatkan data dan maklumat dari platform Facebook melainkan mereka memulakan penghapusan sebelum penolakan, yang mana data mereka akan dapat diperoleh kembali selama 30 hari sebelum dihapuskan dari sistem Facebook.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Hubungi Kami Untuk sebarang Pertanyaan

FIND US ON GOOGLE MAPS

KAJANG OFFICE:
Jalan Reko Sentral 1, 43000 Kajang, Selangor

TECHNOLOG PARTNER

Google, Facebook, Bing, Microsoft .NET, PHP, Apache, Alexa, Moz, Semrush, Wordpress, Laravel, Node.JS, React Native, Android, Apple,

Contact Us At

Phone: 0175554451

Email Us At

Email: hi@rekaweb.my

© 2019 Rekaweb Web Design & SEO Agency . All rights reserved.

Term and Condition | Privacy Policy