tool baru Untuk designer Disember 2019

tool baru Untuk designer Disember 2019

CSS Background Generator
CSS Background Generator memberikan anda alat – dan kod – untuk mencipta latar belakang animasi menarik untuk projek digital. Demo 1 menggunakan trend reka bentuk web yang menyeronokkan dengan gumpalan bulat dengan pelarasan untuk warna, saiz, dan kelajuan. Sebaik sahaja anda mendapat seting latar dengan cara yang berfungsi untuk anda, tunjukkan kod dan salin ke projek anda. Terima kasih pergi ke Vincent Will untuk membuat alat yang berfungsi dan mudah digunakan.

CameraBag Pro

CameraBag Pro baru dicipta semula dengan keluaran dan ciri baru, menjadikannya pilihan yang teguh untuk penyuntingan foto. Aplikasi Mac dibungkus dengan alat penyunting dan pelarasan intuitif dan pratetap tersuai (ini mungkin salah satu ciri terbaik kerana anda boleh pratonton serta-merta setiap sebelum menggunakannya). Alat ini berfungsi untuk foto dan video dengan gaya yang berfungsi untuk kedua-dua jenis imej dan alat pemprosesan batch (tera air, saiz semula dan tanam). Ini adalah alat penyuntingan imej yang kuat yang membuat kerja pantas menyesuaikan imej. Ini adalah aplikasi premium, tetapi salah satu alat pengeditan foto / video yang paling mahal di luar sana.

CodersRank

CodersRank mencipta profil coder 360 darjah berdasarkan data awam dan persendirian yang anda pegang pada pelbagai laman pengekodan. Ia mewujudkan carta visual yang boleh anda gunakan untuk memaparkan kelayakan anda kepada bakal pelanggan atau majikan (atau memikirkan apa yang anda tahu berkaitan dengan orang lain dalam industri). Laman ini juga termasuk alat pembelajaran dan papan kerja.

CodersRank

Advent of Code
Advent of Code adalah kalendar Advent yang sesuai dengan musim teka-teki pengaturcaraan untuk pelbagai set kemahiran dan kemahiran yang dapat diselesaikan dalam bahasa pengaturcaraan. Gunakannya sebagai pertandingan kelajuan, persediaan wawancara, latihan syarikat, kursus universiti, masalah amalan, atau untuk mencabar satu sama lain. Malah ada papan pendahulu untuk membantu anda bersaing dengan orang lain.

Warna Pantone of the Year: Classic Blue
Warna Pantone untuk Tahun 2020 adalah 19-4052 Classic Blue. Itulah warna yang mungkin menjadi pokok dalam banyak projek anda. Begini bagaimana Pantone menerangkannya: “Menanamkan tenang, keyakinan, dan sambungan, warna biru yang menawan ini menyoroti keinginan kami untuk menjadi asas yang boleh dipercayai dan stabil di mana untuk membina ketika kami menyeberangi ambang ke era baru.” Ini adalah salah satu masa yang warna tahun itu telah memaparkan warna yang sama seperti biasa. Panduan warna yang baru dikeluarkan termasuk swatch dan alat dalam warna klasik ini untuk tahun 2020.

Realistic 3D Photo Cards
Kad Photo 3D yang realistik adalah pen oleh Jouan Marcel yang menggunakan kesan hover dan Vue.js untuk membuat kad sejuk yang bernyawa dan bergerak dalam ruang dengan kedalaman di hover. Usul itu mudah dan realistik; anda akan mahu menyahutnya.

JetOctopus
JetOctopus adalah alat untuk membantu anda menavigasi SEO teknikal. Ia adalah perayap SaaS dan penganalisis log yang membantu anda mencari masalah laman web dan mengutamakan penyelesaian untuk meningkatkan kehadiran dalam talian anda.

The Handbook Svelte
The Svelte Handbook adalah titik permulaan bagi sesiapa sahaja yang ingin belajar tentang rangka kerja web yang lebih baru ini untuk membina aplikasi. Pengarang Flavio Copes berkata: “Pembaca yang ideal buku itu mempunyai pengetahuan sifar tentang Svelte, mungkin menggunakan Vue atau React, tetapi mencari sesuatu yang lebih, atau pendekatan baru untuk sesuatu.” Dan panduan itu 100 peratus percuma. Jadi, dapatkan bacaan.

The Svelte Handbook

Universal Color Convertor
Universal Color Convertor adalah aplikasi Mac yang menukar warna dari HEX / RGB / HSL ke format dan coretan kod lain (CSS, Swift, Java, C #, dan Dart).

Universal Color Convertor

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Hubungi Kami Untuk sebarang Pertanyaan

FIND US ON GOOGLE MAPS

KAJANG OFFICE:
Jalan Reko Sentral 1, 43000 Kajang, Selangor

TECHNOLOG PARTNER

Google, Facebook, Bing, Microsoft .NET, PHP, Apache, Alexa, Moz, Semrush, Wordpress, Laravel, Node.JS, React Native, Android, Apple,

Contact Us At

Phone: 0175554451

Email Us At

Email: hi@rekaweb.my

© 2019 Rekaweb Web Design & SEO Agency . All rights reserved.

Term and Condition | Privacy Policy